24/7 Storingsdienst

24/7 Storingsdienst van uw elektricien

Onze 24/7 Storingsdienst is dag en nacht bereikbaar als u last heeft van kortsluiting of andere elektriciteitsproblemen? Neem direct contact met ons op om de elektrische storing vakkundig en snel te laten verhelpen. 99% van alle storingen worden direct opgelost voor u door onze vakkundige elektricien.

Veel voorkomende oorzaken van elektrostoringen

Elektrostoringen kunnen in tal van verschillende vormen voorkomen binnen uw woning. Zo kan kortsluiting resulteren in een stroomstoring in huis. In veel gevallen hebben woningbezitters geen idee hoe zo’n kortsluiting ontstaat of hoe ze de stroomstoring hadden kunnen voorkomen.
Een elektrostoring kan ook veroorzaakt worden door overbelasting van het stroomnet in huis. Dit kan opgelost worden door de meterkast uit te breiden met een extra groep.
Voordat onze elektriciens de elektrostoring oplossen gaan we eerst op zoek naar de oorzaak. Zodra we de bron van de elektrostoring hebben gevonden lossen we het probleem op en geven u advies om kortsluiting in de toekomst zo veel mogelijk te voorkomen.

Electrische storing melden

Heeft u een elektrische storing of probleem? Onze goed opgeleide vakmensen zijn snel ter plaatse! Maak gebruik van onze storingsdienst, dag en nacht, 7 dagen per week bereikbaar.
Bel ons via 06 24 56 07 69 of stuur een e-mail naar info@elektrostoring.nl.