Verlichting

Verlichting laten aanleggen

Verlichting kunt u beter aan laten leggen door een ervaren elektricien. Onze elektricien helpt u graag met het opstellen van een lichtplan om alle lichtpunten en stopcontacten die (nieuw) in uw woning of bedrijfspand geplaatst moeten in kaart te brengen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Binnenverlichting laten aanleggen

Er bestaat een ruim assortiment aan binnenverlichting. Voor het compleet aanleggen van nieuwe bedrading en stopcontacten is het aan te raden om hiervoor een vakkundige elektricien in te schakelen, zodat u ervan verzekerd bent dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd.
De binnenverlichting wordt gedegen aangesloten en bedrading wordt netjes weggewerkt voor onze elektricien. Onze elektricien adviseert u graag over de mogelijkheden.

Buitenverlichting laten aanleggen

Buitenverlichting zorgt voor sfeer rondom uw woning en in uw tuin en bevorderd de veiligheid rondom uw woning of bedrijfspand.
Voor het aansluiten van buitenverlichting zijn extra maatregelen nodig, omdat het weer invloed heeft op deze verlichting. Daarom is het raadzaam om het aanleggen van buitenverlichting over te laten aan onze ervaren elektricien, omdat hij precies weet welke kabels geschikt zijn voor buitengebruik. Vraag ons gerust welke mogelijkheden er zijn op het gebied van buitenverlichting. Wij helpen u graag.

Vragen over verlichting?

Onze vakbekwame elektriciens kunnen u direct antwoord geven op al uw vragen over het aansluiten van binnen- en buitenverlichting. Bel ons geheel vrijblijvend op 06-24560769 of stuur een e-mail naar [email protected].