Spoed elektricien Delft

24 uurs spoedservice stroomstoring Delft

Heeft u een stroomstoring in Delft en snel een elektricien nodig? De elektriciens van Elektrostoring kunnen de stroomstoring in de installatie van uw bedrijf of woning in Delft snel oplossen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en kunnen direct een elektricien, elektromonteur op pad sturen om de stroomstoring vakkundig op te lossen.

Woont u in Delft? Neem direct contact met ons op om de elektrische storing vakkundig en snel te laten verhelpen.
99% van alle storingen worden direct opgelost voor u door onze vakkundige elektricien.

Vragen over onze 24/7 spoedservice voor storingen in Delft?
Onze vakbekwame elektriciens kunnen u direct antwoord geven op al uw vragen over onze 24/7 spoeddienst in Delft. Bel ons geheel vrijblijvend op 06-24560769 of stuur een e-mail naar [email protected] om stroomstoringen direct op te laten lossen?

Klant belde ons voor een storing in de groepenkast.

Deze groepenkast is zeker niet door een profesionele elektricien aangelegt en daarom gelijk door perry vervangen. En zoals u hier onder kan zien heeft perry onze storings monteur deze groepenkast direct in samenspraak met de klant vervangen.

Nieuwe Hager groepenkast geplaatst.

Stroomstoring door kortsluiting in Delft?

Wij van Elektrostoring kunnen uw stroomstoring in Delft snel voor u oplossen, of heeft u een elektricien, elektromonteur nodig om de kookplaat aan te sluiten of de groepenkast, bedrading te vervangen wij kunnen snel bij u zijn in Delft.

U kunt onze elektromonteur in Delft ook inhuren voor kleinere klussen bij stroomstoringen, zoals het plaatsen en/of vernieuwen van stopcontacten. Wat ook een optie is, is door een enkel stopcontact te vervangen door een dubbele. Dan heeft u er een extra contact bij.
Het is een klus die u zelf kunt doen, maar als u geen verstand van elektriciteit heeft, dan is het sterk af te raden en kies dan liever voor een specialist. Sluit u bepaalde onderdelen verkeerd aan bij een elektrostoring, dan ontstaat er overbelasting en dus kortsluiting wat een oorzaak kan zijn van brand.

Diensten elektricien Delft

Diensten die wij aanbieden in Delft zijn:
– 24/7 spoed storingsdienst
– Verlichting vervangen, uitbreiden en aansluiten
– Groepenkasten plaatsen
– Groepenkasten uitbreiden
– Extra groep aanleggen
– Aardlekschakelaar plaatsen
– Hoofdschakelaar installeren
– Stopcontact in meterkast plaatsen
– Automaat vervangen, uitbreiden en aansluiten
– Zekering vervangen

En natuurlijk kunt u contact opnemen met Elektrostoring voor alle werkzaamheden waar een elektricien aan te pas moet komen in Delft. Wij helpen u graag.

Tarief elektricien Delft

Wij rekenen geen administratie kosten.
Er wordt altijd minimaal 1 uur werktijd in rekening gebracht. Vervolgens wordt er per 15 minuten berekend.
Voor prijzen of uurtarieven in Delft kunt u ons bereiken op 06-24560769.
Elektrostoring is de elektricien waar u in Delft terecht kunt op het gebied van elektriciteit. Wij zijn ervaren in elektrotechnische werkzaamheden en gespecialiseerd in het herstellen van storingen in uw installaties in Delft.

Vragen of direct een afspraak maken met een elektricien in Delft?

Neem geheel vrijblijvend contact op via 06-24560769 of stuur een e-mail naar [email protected].
Wij helpen u graag!