Spoed elektricien Den haag

24 uurs spoedservice stroomstoring Den haag

Heeft u een stroomstoring in Den haag en snel een elektricien nodig? De elektriciens van Elektrostoring kunnen de stroomstoring in de installatie van uw bedrijf of woning in Den haag snel oplossen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en kunnen direct een elektricien, elektromonteur op pad sturen om de stroomstoring vakkundig op te lossen.

Woont u in Den haag? Neem direct contact met ons op om de elektrische storing vakkundig en snel te laten verhelpen.
99% van alle storingen worden direct opgelost voor u door onze vakkundige elektricien.

Vragen over onze 24/7 spoedservice voor storingen in Den haag?
Onze vakbekwame elektriciens kunnen u direct antwoord geven op al uw vragen over onze 24/7 spoeddienst in Den haag. Bel ons geheel vrijblijvend op 06-24560769 of stuur een e-mail naar [email protected] om stroomstoringen direct op te laten lossen?

Klant belde ons voor een storing in de groepenkast.

Deze groepenkast is zeker niet door een profesionele elektricien aangelegt en daarom gelijk door perry vervangen. En zoals u hier onder kan zien heeft perry onze storings monteur deze groepenkast direct in samenspraak met de klant vervangen.

Nieuwe Hager groepenkast geplaatst.

Stroomstoring door kortsluiting in Den haag?

Wij van Elektrostoring kunnen uw stroomstoring in Den haag snel voor u oplossen, of heeft u een elektricien, elektromonteur nodig om de kookplaat aan te sluiten of de groepenkast, bedrading te vervangen wij kunnen snel bij u zijn in Den haag.

U kunt onze elektromonteur in Den haag ook inhuren voor kleinere klussen bij stroomstoringen, zoals het plaatsen en/of vernieuwen van stopcontacten. Wat ook een optie is, is door een enkel stopcontact te vervangen door een dubbele. Dan heeft u er een extra contact bij.
Het is een klus die u zelf kunt doen, maar als u geen verstand van elektriciteit heeft, dan is het sterk af te raden en kies dan liever voor een specialist. Sluit u bepaalde onderdelen verkeerd aan bij een elektrostoring, dan ontstaat er overbelasting en dus kortsluiting wat een oorzaak kan zijn van brand.

Diensten elektricien Den haag

Diensten die wij aanbieden in Den haag zijn:
– 24/7 spoed storingsdienst
– Verlichting vervangen, uitbreiden en aansluiten
– Groepenkasten plaatsen
– Groepenkasten uitbreiden
– Extra groep aanleggen
– Aardlekschakelaar plaatsen
– Hoofdschakelaar installeren
– Stopcontact in meterkast plaatsen
– Automaat vervangen, uitbreiden en aansluiten
– Zekering vervangen

En natuurlijk kunt u contact opnemen met Elektrostoring voor alle werkzaamheden waar een elektricien aan te pas moet komen in Den haag. Wij helpen u graag.

Tarief elektricien Den haag

Wij rekenen geen administratie kosten.
Er wordt altijd minimaal 1 uur werktijd in rekening gebracht. Vervolgens wordt er per 15 minuten berekend.
Voor prijzen of uurtarieven in Den haag kunt u ons bereiken op 06-24560769.
Elektrostoring is de elektricien waar u in Den haag terecht kunt op het gebied van elektriciteit. Wij zijn ervaren in elektrotechnische werkzaamheden en gespecialiseerd in het herstellen van storingen in uw installaties in Den haag.

Vragen of direct een afspraak maken met een elektricien in Den haag?

Neem geheel vrijblijvend contact op via 06-24560769 of stuur een e-mail naar [email protected].
Wij helpen u graag!